Met ontzettend veel plezier heb ik jaren gewerkt aan Anna de Kok Personal Training. Omdat ik zelf ook altijd veel trainingen gaf voelde het helemaal oké om mijn bedrijf mijn eigen naam te blijven geven. Maar na 3 jaar was ik steeds minder op de vloer te vinden en meer achter de schermen aan het werk. Dit maakte dat het steeds minder goed voelde om mijn eigen naam aan te houden. Met een fantastisch team van trainers zijn we samen groot geworden en we hebben de ambitie om nog groter te worden. Maar niet perse in omvang, maar vooral in het bieden van kwaliteit. Nog meer aandacht voor onze sporters en nog meer oog voor details. Met de nieuwste technieken op het gebied van coaching, maar vooral de combinatie tussen het fysieke en het mentale deel staan centraal bij S.T.A.R.S. Vijf elementen; – Self Awareness, Together, Attention, Relax & Smile. Dit zijn de vijf elementen waarmee we van jou een echte STAR gaan maken. Met de liefde voor ons vak en de passie om zoveel mogelijk mensen te helpen gaan we verder onder deze naam! Neem snel een kijkje op onze website en bekijk ons geheel nieuwe aanpak.

Met sportieve groet,

Anna de Kok
S.T.A.R.S.Personal Training